Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


INFOLINKA:  

Prodejna :541247000

Sklad:      549248219

Informace MF zařízení a servis: 603434877                  

 

 



Min. Objednávka 200Kč

Poštovné:

Náplně do tiskáren:
Nákup do 199Kč 105Kč
Nákup od 200 do 500Kč  59 Kč
Nákup nad 500Kč  ZDARMA!
Zásilkovna.cz  59Kč


Možné platby:

Platba předem           0Kč
Osobní odběr:            0Kč
Platba Zásilkovna    19Kč
Dobírka PPL             30Kč
Dobírka pošta          40Kč

 

Obvyklá doba doručení: 2-3 dny

Novinky

arr3KDE NÁS NAJDETEarr3Spolupráce se Zásilkovna.czVážení zákazníci, na základě Vašich přání jsme zavedli možnost vyzvednutí na pobočkách...

Kontakty

SVĚT TONERŮ
Palackého třída 122
Brno
tel: +420 541247003
fax: +420 541247000
info@svettoneru.cz
IČ: 60422921
DIČ:CZ7209183861

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 58,00 Kč
skladem
Naše cena 39 320,00 Kč
skladem
Naše cena 6 990,00 Kč
skladem

Nejprodávanější

Naše cena 340,00 Kč
Není skladem
Naše cena 975,00 Kč
skladem
Naše cena 735,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas

    Společnosti Martin Janíček, se sídlem Lesní 678, Bílovice nad Svitavou, IČ 60422921, zapsaná 

     u Městského úřadu ve Šlapanicích Obecní živnostenský úřad č.j.: 1526/ŠL/03

     (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů